Zomerkamp 2020
Kraak alle Franse codes en word de held(in) van het kamp!

Wat?
Tijdens de zomervakantie zijn we er weer, deze keer met een Frans kamp met als thema: superhelden!

We zorgen voor een leuke combinatie tussen taal en spel. Dankzij onze "Plus-methodiek" leren de kinderen een vreemde taal door te spelen! Een week lang staat de beleving van de taal centraal.​​
ohé les pirates
image-316604-agenda-calendar-handwriting-636246-d3d94.w640.jpg
Wanneer?
Het superheldenkamp loopt van 24 tot en met 28 augustus 2020.

Onze superhelden worden telkens verwacht om 9u en mogen naar huis om 16u30. Over de middag is er een uurtje middagpauze voorzien van 12u tot 13u. Voor ouders die hun kind graag vroeger brengen (vanaf 8u) of later afhalen (tot 17u30), kunnen we opvang voorzien.

Waar?
Het zomerkamp gaat door in het Sportcentrum Deerlijk (Hoogstraat 136, 8540 Deerlijk).

Wie?
Alle superheld(inn)en van 4 tot 12 jaar zijn welkom! Ze worden in kleine groepjes ingedeeld volgens leeftijd en voorkennis. Om de kwaliteit van ons kamp te kunnen garanderen, is het aantal deelnemertjes per groep beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

image-339804-fin-c51ce.w640.jpg
Hoeveel kost een kamp?
De prijs voor een week taalkamp bedraagt € 180 (incl. btw). Via de mutualiteit krijg je meestal een deeltje van het inschrijvingsgeld terug.​​

Moet ik lunch voorzien?
Dat kies je volledig zelf. Je kan een lunchpakket meegeven met je kind of je kan bij ons een broodje bestellen (één dag op voorhand door te geven en prijs afhankelijk per broodje). Als je dat wil, kan je kind over de middag ook thuis eten. Ze krijgen van ons ook elke dag een vers stukje fruit.

Wil je graag inschrijven?
Super, je kind zal een supertof kamp beleven én iets bijleren! Stuur snel een mailtje naar info@pluskeparfait.be, dan bezorgen we je zo snel mogelijk het inschrijvingsformulier.

Wees er snel bij, want de plaatsjes zijn beperkt!